Interesant…
In acest episod va arat cum sa deschideti o rodie fara sa va murdariti degetele sau hainele. Boabele de rodie sunt dulci acrisoare foarte bogate in vitamina C si antioxidanti! Metoda care o demonstrez este folosita des in tarile tropicale si mi se pare foarte rapida.
Rodiile coapte au coaja intens si uniform colorata, fara pete sau zbarcituri. Bobitele nu trebuie sa fie nici amare nici acre, ci dulci acrisoare. Boabele trebuie sa fie sanatoase, colorate uniform in rosu si pline de suc. Daca nu sunt viguroase si nu corespund descrierii de mai sus, fructul e stricat sau nu e copt. In privinta deschiderii rodiei in apa, doar boabele afectate de taiere pierd suc iar celelalte boabe sunt intacte si au tot sucul in interior.
- Pentru retete sanatoase, consultati Cartea mea de bucate online care cuprinde peste 300 de retete.
- Daca doriti sa descoperiti si mai multe retete si sfaturi utile…
Vezi articolul original 90 de cuvinte mai mult
Nu știam că așa se poate deschide. Super episoadele Ligiei și foarte folositoare.
O zi frumoasă!
La fel! Îți doresc un weekend plăcut! Și îți mulțumesc pentru vizită, pentru comentarii, pentru urări și pentru… zâmbet. 🙂
Nu ai pentru ce:*
Îmi face plăcere să intru atunci când am timp.
… și pentru asta îți mulțumesc. 🙂