Interesant…
In acest episod va arat cum sa deschideti o rodie fara sa va murdariti degetele sau hainele. Boabele de rodie sunt dulci acrisoare foarte bogate in vitamina C si antioxidanti! Metoda care o demonstrez este folosita des in tarile tropicale si mi se pare foarte rapida.
Rodiile coapte au coaja intens si uniform colorata, fara pete sau zbarcituri. Bobitele nu trebuie sa fie nici amare nici acre, ci dulci acrisoare. Boabele trebuie sa fie sanatoase, colorate uniform in rosu si pline de suc. Daca nu sunt viguroase si nu corespund descrierii de mai sus, fructul e stricat sau nu e copt. In privinta deschiderii rodiei in apa, doar boabele afectate de taiere pierd suc iar celelalte boabe sunt intacte si au tot sucul in interior.
- Ingredientele recomandate mai sus, pot fi gasite la producatori locali si la Raw Vegan Mall, plaftorma unde listam produse folosite de noi de la mai…
Vezi articolul original 116 cuvinte mai mult
Nu știam că așa se poate deschide. Super episoadele Ligiei și foarte folositoare.
O zi frumoasă!
La fel! Îți doresc un weekend plăcut! Și îți mulțumesc pentru vizită, pentru comentarii, pentru urări și pentru… zâmbet. 🙂
Nu ai pentru ce:*
Îmi face plăcere să intru atunci când am timp.
… și pentru asta îți mulțumesc. 🙂