Pentru că e încă devreme și pentru că am luat deja un ceai cu pâine, unt și miere, eu îmi voi face o cafea. 🙂 Dacă doriți ceai, am și ceai! Servit din cești de porțelan fin, poate face minuni pentru dispoziția noastră (dar și pentru ten, și tonus, și… tinerețe – ca să ne rezumăm doar la litera T – 🙂 ).
* * *
Să punem și niște dulciuri, mai mult pentru că au aceleși culori cu florile de pe ceașcă 🙂 – mici bijuterii culinare, potrivite la un ceai sau chiar la o cafea, cu zahăr sau fără (deh, după gust și pe gustul fiecăruia)…
Îmi dau seamă că, de fapt, îmi place mai mult să le privesc decât să le consum, dar aspectul lor creează o stare anume, pe care aș vrea să o păstrez cât mai mult: acest bleu pastel era culoarea preferată a bunicii Catinca (probabil, pentru că se potrivea bine cu ochii ei gri-albaștri)… Apropo de culori preferate, fără legătură cu ceaiul/cafeaua de azi, iată un articol interesant despre modul de obținere a unui colorant albastru prin metode absolut naturale…
Bine, mie îmi place și roz, și orice altă culoare pastelată… Inclusiv în prăjituri… 🙂
* * *
…chiar dacă prefer, totuși, fructele.
Bine, cu fructe ne vom servi ceva mai târziu…
* * *
Astea, fructele, e bine să le mănânci dimineața, la amiază și, mai cu seamă, seara… 🙂
Sursa imaginilor: Internet (bineînțeles)… Va urma (bineînțeles)! 🙂
Lasă un comentariu